Home » » Kenapa Aku Benci Artis Korea #1

Kenapa Aku Benci Artis Korea #1


Lu orang tengok ini video. Tengok lelaki rambut panjang, muka putih melepak macam kena chemotherapy, sama mentoncangkan rambut mengikut stail kuda naik minyak. Macam Fufufufufufufufu.....

Chelaka, macam mana gua boleh sesat tengok video ringan gay ni? Bila cek, Sekali gua terpicit link video korea daa. So gua teruskan je la woi. Ingatkan perempuan, tengok sekali ada halkum. Besar pulak tu adam's apple dia. PUI. jijik dan menyesal. Pasal ni la aku benci gila dengan artis korea yang menyerupai perempuan.

WOI! Sekurang-kurang dia tak pakai Kain Sutera atau Emas Perhiasan! 

Haters Gonna Hate

Tak pakai kain sutera asli, tapi berpakaian/ perfesyen ala-ala trend perempuan zaman kini, gua anggap dah macam perempuan real dah. Dah nak kiamat dah woi. Bagi orang yang terpengaruh dengan Agenda Iluminati  Freemason atau peminat rancangan basuh otak THE ARRIVAL tu, ambik korang ni tanda-tanda dah nak dekat dah kiamat ni! Gua rasa, Kalau seorang Pedopilia diberi pilihan untuk memilih sama ada untuk memilih mamat ni atau gadis tipikal pavilion Meleis, (dan kedua-dua diletak secara sejajar) gua gerenti si pedopilia mesti pilih laki toncang ni buat sodom dalam bilik.

Corak pemakaian korea gua rasa dah melampaui batas-batas norma dah ni. Lelaki menyerupai perempuan. Contoh macam videoklip kat atas tuh. Woi, sedarlah, ni artis yang korang puja dan gila bayang sangat tu kan? Macam mempermainkan hukum fitrah yang tuhan dah cipta sedia ada. Tak cukup ke, korang ada Sheila Hamzah sebagai alternatif? Tak cukup ke muka si Aizat AF brape ntah? tak cukup ke penangan pale botak Mawi? Tak cukup ke lagi nasyid internationale Mahir Zain?

Gua syak lelaki korea ni macam attention whore version lelaki. Fesyen macam ni la menggalakkan pertumbuhan budaya Gay-gay songsang... APTB

#gua tak jeles okey! Gua tak suka je lelaki gay dan metroseksual. Bagi gua, diorang macam epal busuk dalam kotak pisang.

#Die Hard Fan Korea, jangan butthurt! Tak ke mana kalau korang back-up video gay ni

This entry was posted on 11/28/2012 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

11 Responses to “Kenapa Aku Benci Artis Korea #1”

  1. hahahahahaha.. ramai yang memuja.. itu yang jadi macam lain macam tu sebenarnya

    ReplyDelete
  2. Yg hairannya, apa yg paling diorang suka dengan artist artist ni? Kalau setakat pandai menari faham lagi. Tapi kalau dah sampai kata muka comel gilaaa. Sungguh la tak faham kenapa. Dengan oppa oppa segala bagai. Ahhh -_-

    Back then in 2009, pernah jugak minat kpop. Sekarang tak dah. Si Taemin ni zaman 2009 dulu dia naik. Yg zaman 2012, ramai gila boygroup baru. Lagilah tak sanggup nak tengok. (_ _")

    ReplyDelete
    Replies
    1. grup artis korea tumbuh mcm cendawann... ak xknal sgt.. lagi2 ade subgroup amende ntah... dah mcm folder da hhahaa

      Delete
  3. Klu korang benci sgt x pyh la nk amik tahu

    ReplyDelete
  4. X knl x pyh nk mengumpat snng je mulut aq ckp.aq pling benci nk gila klu ada yg benci smpai mencarut or ckp tntng keburukan org ko tu perfect sgt ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup!!thats true!Kalau dendam sgt simpan jer dlm hati!Tak perlu luahkan perasaan kt blogger..blogger utk pelajaran yg baik bkn mengkritik

      Delete
    2. Get the fuck outta here. Bitches

      Delete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. 1 nasihat sebelum ko blog mcm2...research dulu cukup2...bagi aku 1 sebab je aku minat korea, bende kite x smpai taraf ngan diorg, dari muzik,drama(duh!),movie(again duh!),variety, semua xleh lwn

    ReplyDelete
  7. I am not korean fans but pls hormat. Respect. They love what they love. Those bands makes them happy. Kamu buat diorang apa? Takde, kan? Just cakap jer? No life at all lah korang ni. Mereka yg the korean fans tu buat suka hati dioranglah, their lives. I am so dissappointed ada org macm ni kat bumi ni.

    ReplyDelete

terima kasih kerana memberi komen YA!
Ada idea dan pendapat mai la habaq mai kat kotaq special bawah ni..
Annonymous boleh komen no hal gua terima dengan pintu jamban yang terbuka...

NO SPAM link-site thank You!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...