Home » » Ibubapa Bagi Nama Anak Hashtag?

Ibubapa Bagi Nama Anak Hashtag?

Trend Twitter Zaman Sekarang?

hashtag Jameson, twitter addict, ketagih twitter

Hipotesis Gua, kemungkinan orang putih dah kering idea nak bagi nama anak atau memang addicted to twitter untill death do they torn apart. LMAO

Bayi yang dilahirkan ni perempuan, nama sebenar Hashtag Jameson. Gua rasa kalau kat sekolah, nak tulis nama atas paper ujian pakai nama # Jameson je. kihkihkih... Kesian budak ni. Apa la akan jadi kat masa depan budak ni..Apa-apa pun, dunia orang putih banyak yang pelik dan complicated. Kenapa tak bagi nama Istanbul? Nanti google ayat Istanbul, keluar pulak Istanbul Aku Datang!

Gua baru buat post tentang member gua yang bencikan twitter semalam. Gua rasa post ni berantai. Kalau rasa tak nak mona fendi datang umah korang bawak laptop, postkan 5 artikel ni ke wall member korang. LOL..

This entry was posted on 12/07/2012 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Ibubapa Bagi Nama Anak Hashtag?”

  1. senang sikit mak pak dia nk igt kot hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. senang nk retweet ank die kihkihkih

      Delete

terima kasih kerana memberi komen YA!
Ada idea dan pendapat mai la habaq mai kat kotaq special bawah ni..
Annonymous boleh komen no hal gua terima dengan pintu jamban yang terbuka...

NO SPAM link-site thank You!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...